Aktuális események 2020/2021

04.01-06. Tavaszi szünet

Aktuális események 2020/2021

Aktuális események 2020/2021

Kézilabda Diákolimpia

ORSZÁGOS BAJNOKOK LETTÜNK

 

 

A 2005-2006-ban született lányok a hét végén megnyerték a Kecskeméten megrendezett Kézilabda Diákolimpiát. A lányok egész évben kiemelkedő teljesítménnyel kerültek az Országos Döntőbe. Előzőleg megnyerték a körzeti versenyt (legyőztük a Ráckeve, Szigetszentmiklós József A., Szigetszentmiklós Kardos, Tököl csapatát), majd a megyei területi fordulót (Érd Kőrösi, Százhalombatta 1. sz, Szigetszentmiklós Kardos csapata felett diadalmaskodva) és a megyei döntőt (Göd, Tápiószele, Vecsés csapatai ellen). Az Országos elődöntőben megelőztük a Balatonkeresztúr, a Győri Szabadhegyi Ált. Isk. és a Tatabányai Váczi M. Ált. Isk. csapatát.

Az Országos Döntőn legyőztük a Tiszavasvári Általános Iskolát (16-13), a Kiskunhalasi Református Kollégium Központi Általános Iskolát (26-20), majd kikaptunk a Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola csapatától (22-18). Ezzel a csoport második helyén végeztünk. Így az elődöntőben a Siófoki Vak Bottyán János Általános Iskola következett (21-17-re győztünk), majd a döntőben visszavágtunk a Szombathelynek és 15-12-tes győzelemmel megszereztük a bajnoki címet.

A Diákolimpiai Bajnokok: Cseh Panna, Dankuly Alexa, Fülöp Dorina, Kerekes Laura, Nagy Kinga, Nánási Nikolett, Simkó Noémi, Steixner Petra, Szabó Blanka, Valóczki Virág.

Felkészítők: Bertáné Palatics Mária, Vas János.

Az Országos Döntő legjobb játékosa Kerekes Laura lett.

 

GRATULÁLUNK A LÁNYOKNAK ÉS A TANÁROKNAK ÉS KÖSZÖNJÜK A SZÜLŐK TÁMOGATÁSÁT!

Galéria