Aktuális események 2020/2021
 

Aktuális események 2020/2021

Aktuális események 2020/2021

Tájékoztatás ballagó diákjaink szülei részére

 

 

A 2018/2019. tanév ballagási ünnepsége 2019. június 14-én pénteken 18.00 órakor kezdődik. Helyszíne: az iskola udvara.
 
Ballagó diákjainknak 17:30 és 17:40 között kell beérkeznie a terembe:
 

  • 8.a:  11-es terem
  • 8.b:  10-es terem
  • 8.c:  25-ös terem
  • 8.d:  22-es terem


Kérjük, hogy diákjaink az alkalomhoz illő, szolid ünnepi öltözetben jelenjenek meg (fehér blúz illetve ing, fekete alj illetve nadrág) és viseljék iskolánk egyen sálát illetve nyakkendőjét.
 
A hozzátartozókat az udvaron 17:30-tól tudjuk fogadni. Megközelítése az oldalbejáraton illetve a Dr. Lengyel Lajos utca felöli kapun keresztül lehetséges. Babakocsival és kerekesszékkel is a Dr. Lengyel Lajos utca felöl közelíthető meg az udvar.

A ballagó gyermekeket az ünnepég teljes egésze alatt iskolánk fotósa fényképezi, de az osztályok megállapodása alapján osztályonként 2-2 szülő az épületben is fotózhatja, filmezheti őket.

Önök az udvarra való kiérkezéskor tudják a diákokat fotózni, amelyre biztosítunk időt az ünnepély megkezdése előtt.

(Az ünnepi műsor alatt kérjük, ezzel ne zavarják a szereplőket.)
 
Az udvaron történő elhelyezkedéskor kérjük, tartsák szabadon a ballagók helyét. Vendégeink számára csak korlátozott számban tudunk ülőhelyet biztosítani, ezért elsősorban a rászorulókat engedjék leülni.

Diákjaink a virágokat a szülőktől, vendégektől az udvaron a műsor befejezése után vehetik át, erre szintén lehetőséget és időt biztosítunk.
 
Az ünnepély végén először az osztályok hagyják el az udvart a színpad melletti oldalsó bejáraton, és felmennek feldíszített termeikbe.

A ballagást követő napokban Kántor Lászlóné fényképész üzletében meg lehet tekinteni az általa készített fényképeket, amelyek ott megvásárolhatók lesznek.
 
Szeretettel várunk minden kedves vendéget:
 

a Szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános Iskola Nevelőtestülete

 

2019. május 19.