Aktuális események 2020/2021
 

Aktuális események 2020/2021

Aktuális események 2020/2021

TÁJÉKOZTATÁS

Tisztelt Szülők!

 

A koronavírus járvány veszélye miatt a gyermekeik, Önök és hozzátartozóik védelme érdekében a tervezett rendezvényeink tekintetében korlátozó intézkedéseket kellett hoznunk. A korlátozások elsősorban a márciusra tervezett rendezvényeket érintik.

 

Március 15. nemzeti ünnepünk alkalmából március 13-án, pénteken iskolarádiós megemlékezést tartunk az első órában. Március 15-én, vasárnap elmarad a városi ünnepély, ezért szereplő és koszorúzó diákjainknak nem kell kimenni a temetőbe.

Március 13-án a Lázár Ervin Program keretében a második évfolyamosoknak szervezett népzenei koncert elmarad.

Ezért március 13-án, pénteken normál tanítási napot tartunk, valamennyi osztálynak minden tanítási óráját megtartjuk.

 

Március 21-re tervezett iskolai bálunk elmarad. A megvásárolt jegyek visszaválthatók az árusító kollégáknál vagy az iskola titkárságán. Az alsó tagozaton árusított jegyeket annál a kollégánál lehet visszaváltani, akinél azt vásárolták. Minden osztályunkat érintő iskolai eseményünk egy másik alkalommal való megrendezéséről csak a járványveszély elmúltával tudunk tájékoztatást adni.

 

További rendezvények megtartásával kapcsolatban is figyeljék honlapunkat!

 

Kérem a szülőket, hogy a fertőzésveszéllyel kapcsolatban csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe!

 

Szigetszentmiklós, 2020. március 11.

 

Köszönöm megértésüket!

Tisztelettel:

Noseda Tibor
       igazgató

 A tájékoztató itt letölthető.